>

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΕΥ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΒΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ


Ενώ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευ.Βενιζέλος, προσκεκλημένος του Χατζηνικολάου, με τη γνωστή του ευφράδεια έκανε το «άσπρο μαύρο» και επιχειρούσε να δικαιολογήσει την άγρια αντεργατική επίθεση και την εκτόξευση των εξοπλισμών, χαρακτηρίζοντας όσους του ασκούν κριτική για τις σκανδαλώδεις πολεμικές συμβάσεις ως «αφελείς», δε βρήκε να πει μια κουβέντα για την επίθεση που δέχτηκαν τα στελέχη του ελληνικού εκστρατευτικού σώματος στην Καμπούλ.
Τους Έλληνες Μισθοφόρους που έστειλε η ελληνική κυβέρνηση να συνδράμουν το δολοφονικό κατοχικό έργο των Νατοϊκών δυνάμεων υποδέχτηκαν οι Ταλιμπάν. Η τελετή Υποδοχής των «Απελευθερωτών» του Ελληνικού στρατού περιελάμβανε τέσσερις ρουκέτες, που έπεσαν στη …
.

….νότια περίμετρο του αεροδρομίου της Καμπούλ, εναντίον της ελληνικής δύναμης των 53 στελεχών της Π.Α. που αφίχθηκε στο αεροδρόμιο για να αναλάβει τον λειτουργικό έλεγχό του!
Άρον άρον, όλοι έτρεξαν να κρυφτούν σε οχυρωμένα σημεία του αεροδρομίου, καθώς γρήγορα συνειδητοποίησαν ότι το ελληνικό κράτος τους θεωρεί Αναλώσιμους.
Πραγματικά σοκάρουν οι καταγγελίες των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας που διατείνεται ότι είναι ένα δημοκρατικό σώμα, που υπολογίζει τα στελέχη του.
Και όμως, οι Μισθοφόροι της Πολεμικής Αεροπορίας στάλθηκαν σε εμπόλεμη ζώνη χωρίς ούτε καν να έχουν εφοδιαστεί με αλεξίσφαιρα! Από τα 53 άτομα που έστειλε η Π.Α. μόνο οι 39 διαθέτουν αλεξίσφαιρα γιλέκα και όλοι είναι άοπλοι!
Στην λυκοσυμμαχία του ΝΑΤΟ εξάλλου, ο καθένας κοιτάει να σώσει το τομάρι του. Οι Ισπανοί που έχουν αναλάβει την προστασία του αεροδρομίου, αδιαφόρησαν για την άφιξη των Ελλήνων στρατιωτικών. Αχ αυτά τα «ανθρωπιστικά» ιδανικά της Συμμαχίας…
Από την άλλη μεριά, κανείς δεν ξεχνά την αλαζονεία και τον κομπασμό του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ε. Βενιζέλου, όταν από το βήμα της Βουλής, την περασμένη Τρίτη διαβεβαίωνε ότι το ελληνικό τάγμα στο Αφγανιστάν «αποκτά ενεργό και συγκεκριμένη εκπαιδευτική αποστολή», ενώ παραδέχθηκε την ύπαρξη κινδύνων, αφού, όπως είπε, η ελληνική πλευρά έχει ζητήσει να «διασφαλίζεται η υποδομή, που είναι αναγκαία για τη μετακίνηση των στελεχών μας, ιδίως έναντι του κινδύνου, των ατυποποίητων εκρηκτικών μηχανισμών». Χωρίς Αλεξίσφαιρα λοιπόν και με τους Ισπανούς κομάντος να σφυρίζουν αδιάφοροι, οι υποσχέσεις ασφάλειας του Ευ.Βενιζέλου, έσκασαν γρήγορα σαν φούσκες που είναι…
Με το γνωστό ύφος Βοναπάρτη δήλωνε: «Αυτό που έχει αλλάξει είναι πως τώρα το τάγμα μας στο Αφγανιστάν αποκτά ενεργό και συγκεκριμένη εκπαιδευτική αποστολή. Στην πραγματικότητα, από τους κόλπους του τάγματος, χωρίς αύξηση της δύναμής του, ή αλλαγή της σύνθεσής του, έχουν διαμορφωθεί τρεις εκπαιδευτικές ομάδες, που εντάσσονται σε διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, οι οποίες αναπτύσσονται στην περιοχή της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν». Και συνέχισε λέγοντας: «Πρόκειται, για αποστολές 31, 17 και 10 εκπαιδευτών, την πρώτη φορά μηχανικών κατασκευών, τη δεύτερη μηχανικών μάχης και η τρίτη παροχής υπηρεσιών σε σχολή αξιωματικών του αφγανικού μηχανικού».
Τα 58 στελέχη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων θα αναλάβουν την εκπαίδευση αντίστοιχων τμημάτων του αφγανικού στρατού και θα είναι ένα είδος «τεχνικών συμβούλων» που θα κατευθύνουν μάχιμες μονάδες του αφγανικού στρατού στα πολεμικά πεδία.
Αυτή η δύναμη που θα συμπληρωθεί με μία ακόμα μεγαλύτερη δύναμη υποστήριξής τους, θα είναι πλέον η νέα μορφή του ελληνικού τάγματος που θα αλλάξει πλήρως χαρακτήρα. Η προπαγάνδα περί φιλανθρωπικού έργου του ελληνικού στρατού καταρρέει. Στην κατεχόμενη χώρα, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις διαπραγματεύονται και την ανάληψη της εκπαίδευσης Αφγανών χειριστών αεροσκαφών μεταφορικών τύπου C-27.
Ο Ευ.Βενιζέλος δηλώνει ότι «Είναι κάτι που μας ζητείται και είναι κάτι που δεν το έχουμε αποκλείσει, το εξετάζουμε, στο πλαίσιο της συνολικότερης λειτουργίας μας ως χώρας, που θα ασκεί τη διοίκηση του αεροδρομίου της Καμπούλ και πάντα μέσα στο αεροδρόμιο της Καμπούλ και χωρίς μετακίνηση, αλλά δεν έχουμε λάβει καμία τέτοια απόφαση».
Αλλά εμείς θυμόμαστε ότι τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, παρουσιάζοντας την ομιλία του από το πρόσφατο Νατοϊκό Συνέδριο της Θεσσαλονίκης, είχαν μεταφέρει την είδηση της επιτυχίας του υπουργού να μεταφέρει την εκπαίδευση των Αφγανών πιλότων στην Ελλάδα.
Εμείς ρωτάμε: οι δημοσιογράφοι είπαν ψέματα ή η επιτυχία του υπουργού ήταν κάλπικη σαν τα μετάλλια της Θάνου;
Τα στοιχεία για την ελληνική πολεμική εμπλοκή στο Αφγανιστάν τρομάζουν και αποκαλύπτουν όχι μόνο το πραγματικό μέγεθος αυτής, αλλά κυρίως το ρόλο που παίζει εις βάρος του αφγανικού λαού. Το ελληνικό τάγμα ειδικής σύνθεσης, δύναμης 122 στρατιωτικών, έφτασε στο Αφγανιστάν το 2003. Τον Νοέμβρη του 2009, η ελληνική εμπλοκή ενισχύεται με την αποστολή ακόμα 22 Ελλήνων αξιωματικών, που παρουσιάζονται ως «εμπειρογνώμονες – επιχειρησιακοί σύμβουλοι», επί της ουσίας εκπαιδευτές του αφγανικού στρατού, που θα διασπαρούν σε όλα τα πολεμικά μέτωπα. Τρεις έχουν αναλάβει ήδη αποστολή, ενώ οι υπόλοιποι 19 έχουν εκπαιδευτεί και αναμένεται να πάρουν άμεσα φύλλο πορείας για το Αφγανιστάν.
Σε αυτούς να προσθέσουμε δύο ομάδες των 8 στελεχών Υγειονομικού για τη στελέχωση των πολεμικών νοσοκομείων των κατοχικών δυνάμεων. Επίσης, 10 Έλληνες επιτελείς είναι εγκατεστημένοι στο Στρατηγείο των κατοχικών δυνάμεων της ISAF, αλλά και 2 επιτελείς μόνιμα στο αεροδρόμιο.
Τέλος, να συμπεριλάβουμε την παροχή εκπαίδευσης στις ελληνικές στρατιωτικές σχολές αριθμού στελεχών του αφγανικού στρατού καθώς και τη διάθεση επιπλέον 3 εκατ. ευρώ.
Να θυμίσουμε ότι το ΑΙΜΑ ΛΕΡΩΝΕΙ!
Όχι μόνο τα χέρια, αλλά και τις πολιτικές καριέρες, όπως και τις Συνειδήσεις!
Αν γνωρίζουν τι σημαίνει αυτή η λέξη η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Advertisements
By Γιώργος Κόρδης Posted in ΜΜΕ Με ετικέτα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s