>Μάχη δίνουν μόνοι τους οι αγρότες για την τιμή της ελιάς στην Χαλκιδική.

>

Κάθε μέρα όλο και περισσότερος κόσμος με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα περιοδεύσουν σ’ όλα τα ελαιοπαραγωγικά χωριά της Χαλκιδικής διατρανώνοντας …
την αποφασιστικότητά τους ότι δε θα ξεκινήσουν τη συγκομιδή, αν δεν ανακοινωθούν ικανοποιητικές τιμές από τους μεγαλοεμπόρους, οι οποίοι είναι και οι κύριοι ρυθμιστές της τιμής της ελιάς. όταν βλέπουν το 0,85 για την πρώτη κατηγορία είναι εξευτελιστικό!
Σήμερα οι ελαιοπαραγωγοί συγκεντρώθηκαν στη διακλάδωση της Ορμύλιας και κατευθύνθηκαν στα εργοστάσια της περιοχής και δέσμευσαν τους ιδιοκτήτες τους να μη παραλαμβάνουν ελιές.


Εκείνο που παρατηρήθηκε σήμερα ήταν η μεγάλη συμμετοχή των ελαιοπαραγωγών σ’ αυτήν την κινητοποίηση, αλλά και η αποφασιστικότητά τους να μη δώσουν το προϊόν τους σ’ αυτήν την εξευτελιστική τιμή. Το ‘ χει κατανοήσει πλήρως στο σύνολό του ο κόσμος και είναι αποφασισμένος, μ’ ότι συνεπάγεται αυτό, να μη δώσει ούτε ένα……
κιλό στους εμπόρους.
Υπάρχουν πληροφορίες ότι οι Ιταλοί έμποροι είχαν σχεδιάσει να ξεκινήσουν με 0,85 ευρώ και, αφού έμπαιναν όλοι στη διαδικασία της παράδοσης στη συνέχεια θα μείωναν την τιμή στα 0,70 ευρώ.


ΑΠΟ ΟΡΜΥΛΙΑ

Πρέπει, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, να περιφρουρήσουμε τον μεγάλο και εντυπωσιακό αγώνα μας, που έχει κερδίσει τους αγρότες ελαιοπαραγωγούς στην Χαλκιδική, πραγματοποιώντας – για μία ακόμη φορά – μία δυναμική, συγκροτημένη και ώριμη παρουσία, περνώντας το μήνυμα, ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει σκοτεινά παιχνίδια!

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.

Πρόκειται για μεθοδεύσεις και προκλητική κοροϊδία σε βάρος των ελαιοπαραγωγών.
Η παρουσία όλων των ελαιοπαραγωγών ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ κρίνετε και είναι απαραίτητη!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ……

ΕΔΩ O ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΑΙΩΝ MACOLIVE, ΑΝ ΑΘΡΟΙΣΟΥΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 0.54 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ 14/9/2010,ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 20/9 ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ.

http://samatas-stin-ormylia.blogspot.com

One comment on “>Μάχη δίνουν μόνοι τους οι αγρότες για την τιμή της ελιάς στην Χαλκιδική.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s