>Επιμελητήριο Φθιώτιδας

>

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Λαμία 27/1/2011
ΑΑΔ: 007-1-2011

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 19:00 με θέματα:

1) Έγκριση του πρακτικού της από 13-12-2010 συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.
2) Ενημέρωση του Δ.Σ. και έγκριση της απόφασης για την επιδότηση της συμμετοχής του μέλους του Επιμελητηρίου μας κ. Σοφίας Μπαχλαβά : α) στην έκθεση ΧΡΥΣΟΣ – ΑΣΗΜΙ 2011 (Αθήνα 4-7/2/2011) και β) στην Διεθνή έκθεση κοσμήματος INHORGENTA 2011 (Μόναχο 25-28/2/2011), ύστερα από σχετικό αίτημά της και σε υλοποίηση της από 26-4-2010 αποφάσεως του Δ.Σ..
3) Ενημέρωση του Δ.Σ. και έγκριση της απόφασης επί της αιτήσεως του επιχ/σης-μέλος του Επιμελητηρίου μας «ΕΝΩΣΗ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΣΥΝ. ΠΕ» για την επιδότηση της συμμετοχής της στην έκθεση DETROP 2011 (Θεσσαλονίκη 11-14/3/2011) ύστερα από σχετικό αίτημά της και σε υλοποίηση της από 26-4-2010 αποφάσεως του Δ.Σ..
4) Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της αιτήσεως της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς Ελλάδος για την οικονομική επιχορήγηση διημερίδας που προγραμματίζουν να πραγματοποιήσουν τον μήνα Φεβρουάριο 2011 στην πόλη της Στυλίδας.
5) Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το θέμα της εγγραφής των εκμεταλλευτών ενοικιαζομένων δωματίων στα Μητρώα του Επιμελητηρίου μας και της καταβολής των αναλογούντων συνδρομών.
6) Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας για την αποδοχή συνεργασίας με το Επιμελητήριό μας για την εξεύρεση θέσεων πρακτικής άσκησης των φοιτητών του.
7) Συζήτηση και λήψη απόφασης για την διοργάνωση μαθητικού διαγωνισμού του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με θέμα την Επιχειρηματικότητα.
8) Ενημέρωση του Δ.Σ. σχετικά με την έγγραφη απάντησή μας προς το Υπουργείο Περ/κής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας για τον προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού έτους 2011.
9) Ενημέρωση του Δ.Σ. σχετικά με την πορεία υλοποίησης του προγράμματος Da Vinci.
10) Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s