>Από τη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Μαρτίνο

>

Στη Λάρυμνα και στη συνέχεια στο Μαρτίνο όπου έκανε πολιτική ομιλία βρέθηκε το απόγευμα η Γενική γραμματέας του Πολιτικού γραφείου της κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Αλέκα Παπαρήγα.
Η κ.Παπαρήγα τόνισε ότι «το Κ.Κ.Ε.είναι κάθετα αντίθετο σε κάθε σκέψη ιδιωτικοποίησης της ΛΑΡΚΟ και κάλεσε τους εργαζόμενους και συνολικά την τοπική κοινωνία να αντιταχθούν σθεναρά στα σχέδια της κυβέρνησης για το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου».
Παράλληλα η κα Παπαρήγα έκανε εκτενή αναφορά στην βαθειά κρίση που περνάει η χώρα και ειδικότερα η λαϊκή τάξη.»…επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις του ΚΚΕ για την κρίση και ζήτησε από το λαό να το εμπιστευθεί, ενώ για το Μνημόνιο ανέφερε ότι επιτεύχθηκαν οι ταξικοί του στόχοι αφού δρομολογήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες αναδιαρθρώσεις.
Βασική συνέπεια της κρίσης δήλωσε τέλος η κ. Παπαρήγα «είναι η καταστροφή των παραγωγικών δυνάμεων, κυρίως της εργατικής δύναμης με τη μορφή της μαζικής ανεργίας ή της υποαπασχόλησης και η απαξίωση της με τη μορφή της μείωσης των μισθών και των συντάξεων και της απώλειας των κοινωνικών παροχών και υπηρεσιών».

LamiaFM1.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s