>Το ΠΑΣΟΚ που (συνεχίζει να) μας αλλάζει τα φώτα…

>


Διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, το κατανυκτικό πνεύμα της οποίας έκανε ακόμη και την Κυβέρνηση που μας έβαλε στο Μνημόνιο, να δώσει τόπο στην οργή, και να υποχωρήσει από το «κομματικό πείσμα» στην Κερατέα. Το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» ωστόσο, είναι εδώ. Για να μας θυμίζει ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ και για τίποτα.
Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, με προεξάρχοντα τον κ. Φωτόπουλο, μας ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε πολυήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις. Από τις οποίες και προκύπτει υπαρκτός κίνδυνος… να πέσουν τα φώτα σε ολόκληρη τη χώρα. Σε μια εποχή δύσκολη για όλους, που δυσκολεύεσαι να αποφύγεις τις «μαύρες σκέψεις», οι συνδικαλιστές θέλουν να μας υποχρεώσουν να τα βλέπουμε όλα… μαύρα, και γύρω μας.
Φυσικά, η περίπτωσή τους παρουσιάζεται από το Τύπο ως «μάχη του ΠΑΣΟΚ με τον εαυτό του», υπό την έννοια ότι οι συνδικαλιστές αυτοί ανδρώθηκαν και… ανέβηκαν στην ιεραρχία της παρεμβατικότητας στην ελληνική κοινωνία, χάρη στο Κίνημα… της καρδιάς μας. Σήμερα λοιπόν, είναι το ΠΑΣΟΚ εκείνο που καλείται να τους επαναφέρει στην τάξη.

Θα τα καταφέρει; Μάλλον όχι. Γιατί οι συνδικαλιστές αυτοί, και αρκετοί άλλοι… είναι το ΠΑΣΟΚ. Το διαχρονικό και μοιραίο για την Ελλάδα. Ένα ΠΑΣΟΚ που συνεχίζει να… μας αλλάζει τα φώτα. Αυτή τη φορά μάλιστα, υπάρχει ο φόβος να σπάσουν τους διακόπτες, αντί απλώς να τους κατεβάσουν.

statesmen

Advertisements
By Γιώργος Κόρδης Posted in ΜΜΕ Με ετικέτα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s