>Αγώνα για να μην κλείσει ο σταθμός του ΟΣΕ στην Λαμία

>

Αγώνα για να κρατήσουν τον τοπικό σταθμό του ΟΣΕ στην Λαμία, αλλά και το τοπικό δρομολόγιο Στυλίδα- Λαμία ξεκινάνε οι εργαζόμενοι – συνδικαλιστές.
Όπως καταγγέλλουν το κέντρο πληροφοριών, αλλά και της έκδοσης των εισιτηρίων υπολειτουργεί, με αποτέλεσμα μετά το μεσημέρι οι επιβάτες να ταλαιπωρούνται και να μην εξυπηρετούνται. Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν επίσης, πως στόχος της κυβέρνησης είναι να καταργήσει τελείως και τα δρομολόγια από και προς Στυλίδα.

Ιωάννα Καραγιάννη
http://www.lamiastar.gr

One comment on “>Αγώνα για να μην κλείσει ο σταθμός του ΟΣΕ στην Λαμία

  1. >ΧΘΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΑΤΟΜΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ! Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ …ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ,,,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ! ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΣΕ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ …ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΤΑΘΜΟ ! ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΣΕ …ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ! ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΣΕ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s