>Προαστιακή συγκοινωνία Λαμία- Στυλίδα

>

Αναστάτωση για τους εργαζόμενους στον σιδηρόδρομο αλλά και για τους κατοίκους της Φθιώτιδας αποτελεί η είδηση πως καταργείται η τοπική γραμμή Στυλίδα-Λιανοκλάδι.
Η πρόταση των εργαζομένων τώρα είναι να γίνει προαστιακή συγκοινωνία μεταξύ Λιανοκλαδίου- Στυλίδας κάτι το οποίο θα αποφασιστεί σύμφωνα με τον Νώντα Θεοδωρόπουλο μέλος της ΠΟΣ, μέχρι τις 14 Μαίου.

www.lamiastar.gr

Advertisements

4 comments on “>Προαστιακή συγκοινωνία Λαμία- Στυλίδα

  1. >Θέλουν να σταματήσουν το τραίνο;Θέλουν να σταματήσουν το δρομολόγιο Λιανοκλάδι – Στυλίδα.Η νέα δημοτική Αρχή θα κάνει κάτι ούτως ώστε να μη γίνει αυτό;Ο λαός της Στυλίδας περιμένει μια απάντηση από τον δήμαρχο Στυλίδας τον κ. Γκλέτσο.

  2. >ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΜΕ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΑΦΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ.

  3. >ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΟΣΕ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ !! ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ !

  4. >Μπορεί κάποιος να διευκρινίσει τι θα πει προαστιακή συγκοινωνία?Θα είναι με λεωφορεία?8α είναι με τραίνο όπως είναι από την Αλεξανδρούπολη και προς τα επάνω?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s