>Παπακωνσταντίνου ο στυγνός νεκροθάφτης της ελληνικής Οικονομίας.

>

Χρειάστηκαν σχεδόν δύο χρόνια συστηματικού στραγγαλισμού της ελληνικής οικονομίας, ”πτωχοποίησης” εκατομμυρίων Ελλήνων, για να αντιληφθεί επιτέλους ο ίδιος ο πρωθυπουργός ότι ο μαθητευόμενος μάγος της ελληνικής Οικονομίας Παπακωνσταντίνου τη μόνη ικανότητα που διέθετε ήταν αυτή της αδίστακτης επιβολής στυγνής φορολογικής πολιτικής σε ένα βαθιά δοκιμαζόμενο λαό.
Γιατί όχι σε έναν “κακομαθημένο” λαό από τον ίδιο τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού με τις πολιτικές της τεχνικής ευμάρειας για μια σχεδόν 15ετία!
Ο πολύφερνος …γαμπρός Παπακωνσταντίνου το μόνο που αντιλήφθηκε και προσέλαβε ως οικονομική πρακτική στη διάρκεια των πολυετών λαμπρών σπουδών του εις την Εσπερίαν ήταν να βγάζει τούρκικα φιρμάνια και να επιβάλει αδίστακτα φόρους,φόρους,φόρους….
Το αποτέλεσμα;Τραγωδία και ναυάγιο για τον ίδιο πολιτικά,κάτι που μας αφήνει αδιάφορους εν τέλει αλλά κυρίως για το σύνολο του ελληνικού λαού υποθηκεύοντας το μέλλον του για δύο τουλάχιστον δεκαετίες .
Φυσικά ως προς το αποτέλεσμα ούτε λόγος να γίνεται τα ταμεία αντί να γεμίσουν άδειασαν δραματικά γιατί ο Παπακωνσταντίνου με τις λαμπρές σπουδές δεν διάβασε προφανώς ελληνικά και δή τα ρηθέντα από του προγόνους μας ότι ουκ αν λαβοις παρά του μη έχοντος.
Βέβαια χει επισημανθεί πολλές φορές ότι ο πρωθυπουργός Παπανδρέου ουσιαστικά χωρίς ιδιαίτερες σπουδές και μέσα στη προσωπική και πολιτική ανασφάλεια του εμπιστεύθηκε σχεδόν τυφλά τον ινστρούχτορα Παπακωνσταντίνου και οδήγησε έναν ολόκληρο λαό στην απόγνωση κάποιους λιγότερο ανθεκτικούς ακόμη και στην αυτοκτονία.
Κάτι που αφήνει παγερά αδιάφορο τον αδίστακτο φορομπήχτη Παπακωνσταντίνου.
Τώρα μετά από κραυγές αγωνίας και απόγνωσης κάτι άκουσε ο πρωθυπουργός και εξήγγειλε ορισμένες αλλαγές.
Ως την υλοποίηση τους βέβαια υπάρχει μεγάλη απόσταση αλλά ίσως αυτό σηματοδοτήσει την απαλλαγή του ελληνικού λαού από έναν σύγχρονο άτεγκτο δυνάστη του (δίκην νεκτροτόμου) τον περίφημο Παπακωνσταντίνου.
Οτι είναι να γίνει ας γίνει κ.πρωθυπουργέ το συντομότερο δυνατόν πριν προχωρήσουμε όλοι σε ομαδική αυτοκτονία.

LamiaFM1.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s