Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα στην ΠΕΛ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας με την ΑΝΔΙΑ και την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, στις εγκαταστάσεις της ΠΕΛ (αίθουσα διαλέξεων – ημερίδων), όπου ο Ειδικός Γραμματέας Ανταγωνιστικότητας του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μανώλης Πατεράκης παρουσίασε τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω του ΕΠΑΝ ΙΙ 2007-13.

Ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Αλέξανδρος Φούρλας, ανέπτυξε με την σειρά του τις νέες διαδικασίες που θα εφαρμοστούν τόσο στην απλοποίηση χορηγήσεων αδειών ίδρυσης και λειτουργίας των επιχειρήσεων αλλά και την βελτιστοποίηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
Έχοντας τον λόγο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αλέξανδρος Διαμαντάρας, επισήμανε τις νέες δυνατότητες που προσφέρει η νέα υπηρεσία του ΓΕΜΗ μέσω Επιμελητηρίων, αφού δίνει πλέον την δυνατότητα στις νέες επιχειρήσεις να ιδρύονται μόνο μέσα σε λίγες ώρες! Εξέθεσε επίσης τον σημαντικό ρόλο των Επιμελητήριων στην ανάπτυξη και την βελτίωση της επιχειρηματικότητας στον τόπο.

Ο κ. Λουκάς Καράτζαλης ανάπτυξε τον ρόλο της ΑΝΔΙΑ στην επιχειρηματικότητα και παρουσίασε τα προγράμματα χρηματοδότησης που ΑΝΔΙΑ διαχειρίζεται.
Τέλος, ο κ. Ιωάννης Γρανίτσας ανέπτυξε τις προσωπικές του εμπειρίες στην ίδρυση και λειτουργία των επιχειρήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και πρότεινε τρόπους βελτίωσης της επιχειρηματικότητας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s