Κατάντησαν τη Φθιώτιδα Νομό ανεργίας, κλείνει κι άλλη βιομηχανία!

Η μία μετά την άλλη κλείνουν επιχειρήσεις στην Φθιώτιδα ενώ οι εργαζόμενοι δεν γνωρίζουν αν θα πληρωθούν για τις υπηρεσίες που προσέφεραν.

Δύο χρόνια κλειστό το εργοτάξιο της ΑΤΤΙΚΑΤ στην Στυλίδα , και οι 5 φύλακες του αγανάκτησαν όταν είδαν τους υπεύθυνους της εταιρείας να το διαλύουν παίρνοντας και τα τελευταία μηχανήματα ενώ οι ίδιοι έχουν να πληρωθούν ένα χρόνο.. Χθες πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη στον χώρο του εργοστασίου ενώ σήμερα ζήτησαν την συνδρομή του εισαγγελέα για την υπόθεσή τους.


Στο μεταξύ πληθαίνουν τα σενάρια για μια ακομη επιχείρηση που ετοιμάζεται για λουκέτο στην Φθιώτιδα αφήνοντας ανέργους 80 εργαζόμενους .

Ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Χρήστος Kόρκος τόνισε στον FΜ-1 πως χρειάζεται πολιτική που θα αντιμετωπίσει την αδικία που υπάρχει στα μέτρα σημειώνοντας ότι τα προβλήματα οξύνονται .
Στο μεταξύ διευθετήθηκε προς το παρόν το πρόβλημα στο ξενοδοχείο Ασκληπιός στα λουτρά Πλατυστόμου. Τα δεδουλευμένα καταβλήθηκαν κάποιοι από τους εργαζόμενους όμως απολύθηκαν.
Στην Ανατολική Φθιώτιδα αβέβαιο παραμένει ακόμη το θέμα με την ΑΓΡΟΠΑΚ όπου καταβλήθηκαν τα οφειλόμενα όχι όμως και οι αποζημιώσεις σε όσους εργάζονταν εκεί.Ο πρόεδρος του Ε Κ εμφανώς προβληματισμένος, αναρωτήθηκε για την πολιτική της εταιρείας που την χαρακτήρισε παράλογη.

MyLamiaNews

Σχολιάστε