Δήμος Στυλίδας – Δελτίο τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Πληρ. : Ι. Στάμου
Τηλ :             22380 50100
Fax : 22380 24783

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος προσκαλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Ανατολικής Φθιώτιδας, να υποδεχθούν την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011 τη Φλόγα της Ελπίδας των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011 σε τρεις τελετές, σε Πελασγία, Παραλία Ραχών και στην πόλη της Στυλίδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι:
Πελασγία
16:30 – 16:45 Λαμπαδηδρομία – Αφή Φλόγας της Ελπίδας από αθλητή των Sp. Olympics
16:45 – 17:15 Τελετή Υποδοχής: Το πρόγραμμα, που σχεδίασε η Ευρυδίκη Τριανταφυλλοπούλου, θα ξεκινήσει με παρουσίαση του Παγκόσμιου Κινήματος των Special Olympics από τον Πέτρο Καραΐσκο, καθηγητή φυσικής αγωγής στο Ειδικό Σχολείο Κωσταλεξίου Ε.Ε.Ε.Κ., θα συνεχιστεί με ομιλίες από τον Νίκο Τσούμα, αντιδήμαρχο Δ.Ε. Πελασγίας και την Ευρυδίκη Τριανταφυλλοπούλου, πρόεδρο Τ.Κ. Πελασγίας. Η τελετή θα ολοκληρωθεί με χορευτικό πρόγραμμα από παιδιά του Γυμνασίου Πελασγίας, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους, Νατάσσας Κωστοπούλου.

Παραλία Ραχών
17:45 – 18:00 Λαμπαδηδρομία – Αφή Φλόγας της Ελπίδας από αθλητή των Special Olympics και τον παγκόσμιο κήρυκα και ολυμπιονίκη των Αγώνων Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου
18:00 – 18:30. Τελετή Υποδοχής: Το πρόγραμμα, σε σχεδιασμό του Νίκου Λαΐνα, θα ξεκινήσει με βράβευση με στεφάνι ελιάς από τους αντιδημάρχους Δ.Ε. Εχιναίων Χρήστο Χασιώτη και Θανάση Καραγεώργο στους αθλητές των Special Olympics που θα ανάψουν τη Φλόγα στο βωμό και θα συνεχιστεί με ομιλία του Νίκου Λαΐνα, προέδρου της Τ.Κ. Ραχών. Η υποδοχή θα ολοκληρωθεί με χορευτικό πρόγραμμα από παιδιά του Γυμνασίου Ραχών, σε επιμέλεια της Βάσως Μαντέ.

Στυλίδα (κεντρική τελετή υποδοχής)
19:10 – 19:30: Λαμπαδηδρομία – Αφή Φλόγας της Ελπίδας από αθλητή των Sp. Olympics και τον παγκόσμιο κήρυκα και ολυμπιονίκη των Αγώνων Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου.
19:30 – 20:15: Τελετή Υποδοχής: Η πόλη της Στυλίδας έχει την βοήθεια του δικού της παιδιού, Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την υποδοχή της Φλόγας. Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης που σχεδίασε ο Χαράλαμπος Πετεινός, αντιδήμαρχος και Ευάγγελος Κυριακίδης, πρόεδρος της Δ.Κ. Στυλίδας, θα ξεκινήσει με παρουσίαση του Πνεύματος των Αγώνων από το Γιώργο Τσαλίκη. Μετά την άφιξη των λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι θα συνοδεύονται από παιδιά της Ακαδημίας ποδοσφαίρου «Προμηθέας Στυλίδας» και αθλητές του «Όμιλου Αντισφαίρισης Ανατολικής Φθιώτιδας», θα αρχίσει η ομιλία του Δημάρχου Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος θα τιμήσει τον διευθυντή λαμπαδηδρομίας των Special Olympics Στέλιο Κωνσταντινίδη και τον αρχηγό των λαμπαδηδρόμων. Το καλλιτεχνικό μέρος περιλαμβάνει τραγούδια από το Γιώργο Τσαλίκη και τη Χορωδία του Μουσικού Ομίλου Στυλίδας υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Γρίβα και θα ολοκληρωθεί με χορογραφία μαθητών από το Γυμνάσιο Στυλίδας και το Β’ Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων, σε επιμέλεια της Κατερίνας Σκάρλα.
Οι δημότες Στυλίδας κι οι επισκέπτες της Ανατολικής Φθιώτιδας έχουν την ευκαιρία απαντήσουν με την παρουσία και το χειροκρότημά τους, στο επίσημο σύνθημα των Special Olympics, όπως αυτό βγαίνει από τα χείλη των Αθλητών: «Ενωθείτε μαζί μας!»

Η Οργανωτική Επιτροπή
Υποδοχής Φλόγας της Ελπίδας
Δήμου Στυλίδας

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s