Ομολογία αποτυχίας το μεσοπρόθεσμο…

Από τον Ν. Κιουτσούκη
Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ

Το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα της κυβέρνησης αποτελεί ομολογία αποτυχίας της ασκούμενης Θατσερικής νεοφιλελεύθερης οικονομικής πολιτικής και του μνημονίου. Η Ελλάδα βουλιάζει και συμπαρασύρει στον πάτο εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των πολιτών.
Η Ελλάδα «αλλάζει» αφού με την υποθήκευση και την εκποίηση του δημόσιου πλούτου, βάζουν…
πόδι ξένα και εγχώρια οικονομικά συμφέροντα και εκχωρείται άνευ όρων, χωρίς μάχη, χωρίς πόλεμο, Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ & Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ.
Η ακρίβεια καλπάζει, (5% πληθωρισμός), η ανεργία αυξάνεται συνεχώς (16,2 % επίσημα), η φτώχεια πλήττει 2,5 εκ. πολίτες, τα λουκέτα στην αγορά πληθαίνουν, οι νέοι μεταναστεύουν σε άλλες χώρες, ως και οι οικονομικοί μετανάστες εγκαταλείπουν τη χώρα μας.

 

Η πολιτική του Ραγιαδισμού και της υποτέλειας εξαθλιώνει τους ήδη χαμηλά αμειβόμενους μισθωτούς, διαλύει τον κοινωνικό ιστό, σπρώχνει τους απόμαχους της εργασίας στην απόγνωση και τους Έλληνες σε κατάθλιψη.
Μόνοι κερδισμένοι από αυτή την πολιτική οι έχοντες και κατέχοντες, οι μόνιμα φοροδιαφεύγοντες, οι τοκογλύφοι κερδοσκόποι αεριτζήδες τάχα επενδυτές.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν έχει ούτε την κοινωνική ούτε την πολιτική νομιμοποίηση να προχωρήσει στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος που διαλύει την Ελλάδα και υποθηκεύει το μέλλον και τις ελπίδες των Ελλήνων.
Η μόνη επιλογή τους είναι να προσφύγουν στην λαϊκή εντολή και την ετυμηγορία.
Η μόνη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν είναι να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους. Αρκετά τους ανεχθήκαμε.
Όσοι ακολουθήσουν και ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, την πολιτική ξεπουλήματος της χώρας να ψάχνουν από σήμερα ψηφοφόρους σε άλλες χώρες.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ, ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ, ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

http://www.dakeit.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s