Οργανωμένη «ανταρσία» στο Δήμο Στυλίδας;

Για την Τετάρτη 15 Ιουνίου επανορίστηκε η μηδέποτε πραγματοποιηθείσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας μετά την αποχή συμβούλων της μειοψηφίας αλλά και της…πλειοψηφίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 η εικόνα που παρατηρήθηκε στην (μη) συνεδρίαση της περασμένης Εβδομάδας δεν ήταν και τόσο….τυχαία ή συμπτωματική.
Κατά τον εκπρόσωπο του δευτέρου συνδυασμού της ελάσσονος μειοψηφίας Δημήτρη Κατσικονούρη που μίλησε στο κεντρικό δελτίο του FM-1 και ο ίδιος δέχτηκε τηλεφώνημα από σύμβουλο (ους) της πλειοψηφίας να απέχει από τη συνεδρίαση.» Εγώ όμως εκλέχτηκε έστω και ως σύμβουλος της μειοψηφίας,όχι να απέχω αλλά να είμαι παρών στις συνεδριάσεις και να δίνω εκεί τους αγώνες μου σύμφωνα με όσα είχα δεσμευτεί και προεκλογικά…».Τόνισε χαρακτηριστικά και αποκαλυπτικά ο κ.Κατσικονούρης.

Επίσης από την πλευρά της μείζονος μειοψηφίας ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κυρίτσης περιέγραψε ως δραματική την εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου εξ αιτίας της συμπεριφοράς του Δημάρχου Αποστόλη Γκλέτσου.
«Η απουσία μας ήταν μια συνειδητή πολιτική στάση για να δείξουμε στον κ.Δήμαρχο ότι δεν είμαστε υπήκοοι του να μας συμπεριφέρεται με τρόπο απαράδεκτο και προκλητικό ενίοτε,τόσο εμείς όσο και οι δικοί του σύμβουλοι έχουν δικαίωμα να διαφωνήσουν μαζί του,αυτό φαίνεται δεν αρέσει στον κ.Γκλέτσο,αν δεν αλλάξει τότε και εμείς θα ενεργούμε ανάλογα,,,» είπε ο κ.Κυρίτσης.πρόσθεσε πάντως ότι την Τετάρτη ο συνδυασμός του θα πάει αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο για τη διαδικασία και όλα θα εξαρτηθούν αποκλειστικά και μόνο από τη στάση και την συμπεριφορά του Δημάρχου.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει η στάση τόσο του πρώην Δημάρχου Γιώργου Μύτη (αν προσέλθει) όσο και του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Παν.Βελεσιώτη ο οποίος έχει δηλώσει την ανεξαρτητοποίησή του και αναμένεται να ενημερώσει γραπτώς τον πρόεδρο και το σώμα του Δ.Σ. για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφασή του.

Lamiafm1.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s