Τ΄ακούς Απόστολε; Πήρε κλήση απορριμματοφόρο γιατί δεν πλήρωσε διόδια!!!

 

Μπορεί να έγινε ήρωας ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, τον Ιανουάριο για την σθεναρή του στάση απέναντι στο χαράτσι των διοδίων στον σταθμό της Πελασγίας, ήρθε όμως η στιγμή που η εταιρεία πήρε το αίμα της πίσω και χρέωσε τον δήμο .
Πως; Με την κλήση που δόθηκε χθες σε απορριμματοφόρο του δήμου.
Ο υπάλληλος που κάνει ως τέσσερις φορές καθημερινά το ίδιο δρομολόγιο για την αποκομιδή των απορριμάτων από την πλευρά της Πελασγίας δεν πλήρωνε ποτέ διόδια. απλά σήκωνε την μπάρα και περνούσε.
Χθες όμως την ώρα που έκανε την ίδια κίνηση , ενημερώθηκε από τους υπαλλήλους του σταθμού διοδίων Πελασγίας το περιπολικό που ήταν σταθμευμένο λίγο πιο κάτω και οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το απορριμματοφόρο. μάλιστα ζήτησαν εκτός της απόδειξης διοδίων που δεν υπήρχε βεβαίως ακόμη και βεβαίωση ιδιοκτησίας του οχήματος αφού όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά μπορεί να ήταν και κλεμμένο.
210 ευρώ καλείται τώρα να πληρώσει για την κλήση της Τροχαίας ο δήμος Στυλίδας και το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι τι θα γίνει με τα σημερινά και τα επόμενα δρομολόγια. Θα πληρώνουν πλέον τα απορριμματοφόρα του Δήμου ή σε κάθε πέρασμα θα χρεώνουν τους δημότες με 210 ευρώ όσο και το πρόστιμο της Τροχαίας. Και θα αφήσει ο δήμαρχος έτσι την υπόθεση αυτή;
Η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον.

lamiafm1.gr

Επικοινωνήστε με το διαχειριστή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s