»ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ : ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ »


Επιστολή αναγνώστη


Του Σ Τριαντάφυλλου

Τα νερά ήτα πάντοτε ήρεμα.

Οι πολιτικάντηκες και χωρίς περιεχόμενο κοκορομαχίες των μηχανισμών εξουσίας μέσα στις αίθουσες των « Θεσμικών οργάνων », δεν μπορούσαν να ταράξουν τον ύπνο που μας είχαν επιβάλει.
ΟΙ άρχοντες με τις κουστωδίες τους ( ειδικοί σύμβουλοι, καθηγηταράδες των πανεπιστημίων Harvard ( σχολές του Σωκράτη Κόκαλη και άλλων ), κατέχουν έδρες στα περιφερειακά πανεπιστήμια της χώρας ΕΙΔΙΚΟΙ Υπηρεσιακοί παράγοντες, μέλη ΜΚΟ, εξοπλισμένοι με κάθε είδος, ύποπτης προέλευσης αποφάσεις, με μελέτες μαϊμού με τη μέθοδο της ανάθεσης σε δικά τους μελετητικά γραφεία, ( πχ περίπτωση παράνομου λατομείου που λειτούργησε και κατέστρεψε το κεφάλι της πόλης μας ) λεηλατούν τα ευρωπαϊκά προγράμματα και διαβρώνουν τη Δημόσια Διοίκηση.
Η τέως, σε κάθε ερώτημα, απαντούσε: Έχουμε ΜΕΛΕΤΗ, μια σακούλα Χαρτιά. ( περιποιημένοι φάκελοι με έντονες ζωγραφιές που τους έλεγαν χάρτες και σχέδια ).

Η Βιομηχανία των μελετών και ειδικά η παραγωγή περιβαλλοντικών μελετών από τα μεγάλα μελετητικά γραφεία της πρωτεύουσας, είναι από τους βασικότερους μοχλούς διαφθοράς και συναλλαγής ( Περίπτωση Μελετών Υγειονομικής Ταφής στη Φθιώτιδα ), έχουν ελάχιστο κόστος και μεγάλες αμοιβές ( δουλεύουν οι φοιτητές με το πρόσχημα θα σου βρω θέμα για μεταπτυχιακό.. ) και με πολλά περιθώρια για ένα απαιτητικό! καλό λάδωμα.

Στο θέμα των περιβαλλοντικών μελετών θα επανέρθουμε για να δείξουμε με ποιο τρόπο λεηλατείται το περιβάλλον στη Φθιώτιδα και αλλού.

Σήμερα όμως συνέβη κάτι το πρωτόγνωρο. Ένας Δήμαρχος, ο Δήμαρχος της Ανατολικής Φθιώτιδας, Ο Απόστολος Γκλέτσος, παλικαρίσια τσαλάκωσε, με κατηγορηματικό τρόπο, το φτιασιδωμένο, για να λέει ποιήματα απέξω, πρόσωπο ενός « πετυχημένου » πρώην Νομάρχη. (είναι αυτός που έλεγε πως θα μας πάρουν με τις πέτρες, αν δε διώξουμε τα λατομεία να τα πάμε στη λατομική περιοχή. (τα έκλεισε χωρίς να τα μεταφέρει και έχασαν τη δουλεία τους εκατοντάδες εργαζόμενοι ).

Ανέδειξε τη διαφθορά και την απάτη της περιφερειακής Διοίκησης, έδειξε αυτούς που ευθύνονται, σε τοπικό επίπεδο, για την κατάντια της χώρας.

Είναι όλοι αυτοί που χειρίζονται τη Δημόσια Διοίκηση

Να ελεγχτούν τα περιουσιακά τους στοιχεία που κατέχουν και πως τα απέκτησαν, από την εποχή που μετράγανε ρολόγια μέχρι σήμερα.
Γνωρίζω, απ΄ τη δουλειά που κάνω, ότι ο Δήμαρχος μπορεί να κάνει και θα κάνει όσα δεν έγιναν τα τελευταία τριάντα χρόνια, αρκεί να τον εμπιστευτούμε, να τον στηρίξουμε και να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που έχει και έχει πολλές.

Υπάρχουν δυσκολίες και θα δημιουργήσουν περισσότερες για να τον φέρουν στα ζύγια τους,
Είναι δύσκολο να συμβεί αυτό. Δεν μπορούν να δουν τη κρύβεται πίσω από τις εκρήξεις σου, Θα προσπαθήσουν, με νομικά τερτίπια, να σου φορέσουν κουστούμι, να σε φέρουν στα ζύγια τους.

Κάνουν ένα μεγάλο λάθος, δεν διαβάζουν ιστορία. ( να ακούσουν το τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου για τον Καραϊσκάκη « Αυτά σου είπα να τους πεις του Καλογερόπουλου Youtube » και θα καταλάβουν.
Προχώρα. Η αλήθεια είναι το ζητούμενο και χτές την ανέδειξες, έγινε ένα ράγισμα στο ξεσκέπασμα των μηχανισμών που καταλήστεψαν και εξακολουθούν να ληστεύουν τον τόπο μας.

Δεν κατάλαβαν τίποτα από ΤΡΟΙΚΑ.

Γεια σου

Σ Τριαντάφυλλος

Επικοινωνία

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s