Στάσεις εργασίας από ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΟΛΜΕ


Κλειστές για τρεις ώρες θα είναι σήμερα οι δημόσιες υπηρεσίες ενώ συλλαλητήρια θα γίνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από δημόσιους υπαλλήλους, εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και εκπαιδευτικούς που μετέχουν στις κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΟΛΜΕ για την εργασιακή εφεδρεία.

Τρίωρη στάση εργασίας στο Δημόσιο πραγματοποιεί σήμερα, η ΑΔΕΔΥ με σκοπό την πραγματοποίηση συλλαλητηρίων διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντιδρώντας στην εργασιακή εφεδρεία.

Η στάση εργασίας έχει προγραμματιστεί από τις 12 το μεσημέρι έως το τέλος της βάρδιας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΔΕΔΥ τονίζει ότι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα «ενάντια στην εφαρμοζόμενη μνημονιακή πολιτική, η οποία -παρά το γεγονός ότι το κυβερνητικό σχήμα αλλάζει- εξακολουθεί να εφαρμόζεται και να διευρύνεται, πλήττοντας τον κόσμο της εργασίας, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους, τα ευρύτερα λαϊκά και μεσαία κοινωνικά στρώματα».

Η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη Θεσσαλονίκη, στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Σε μαζική συμμετοχή στη στάση εργασίας (12.00 μ.μ. ως το τέλος του ωραρίου) και στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας – συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν έχει καλέσει τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Δίωρη στάση εργασίας έχει κηρύξει για σήμερα και η ΟΛΜΕ.
Συγκεκριμένα η στάση εργασίας θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και θα λήξει στις 14:00 για την πρωϊνή βάρδια, ενώ για την απογευματινή θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα λήξει στις 16.00.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2011/11/blog-post_15.html#ixzz1dkrdXAm1

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s