ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Αν θέλεις να στελεχώσεις ένα διορισμένο διοικητικό συμβούλιο, έχεις δύο τρόπους να το κάνεις. Με τον ένα τρόπο, επιλέγεις τα ονόματα με βάση τις γνώσεις και ικανότητές τους. Με τον άλλο, πλακώνεσαι με τους συνδιεκδικητές πολιτικής επιρροής και βάζεις «δικούς σου» ανθρώπους.
Η πρώτη μέθοδος δεν ακολουθήθηκε ποτέ στη χώρα και γιʼ αυτό βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε.

Η δεύτερη και προσφιλέστερη μέθοδος είναι, όπως φαίνεται, αυτή που εφαρμόσθηκε και στην περίπτωση της σύνθεσης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου. Αν δεν κάνω λάθος, ο τόπος μας διαθέτει δύο Ναυάρχους εν αποστρατεία. Ποιοι θα ήταν καταλληλότεροι απʼ αυτούς για να στελεχώσουν το νέο Δ.Σ.; Και όμως κανένας απʼ αυτούς δεν επιλέχτηκε.

Και γεννάται το ερώτημα: Με ποιόν τρόπο επελέγησαν αυτοί που επελέγησαν; Με ποια κριτήρια; Ποιοι τους επέλεξαν; Η απάντηση είναι εύκολη. Δεν είναι άλλοι από τους κομματικούς παράγοντες του τέως σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ. Είναι οι ίδιοι που στελέχωσαν ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό με τα τουλάχιστον ανίκανα τσιράκια τους, οι ίδιοι που συντηρούν το κλίμα ανυποληψίας της πολιτικής ζωής, οι ίδιοι που έχουν καταστρέψει τη δημοκρατία μετατρέποντάς την σε καλυμμένη δικτατορία όπου βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να αναδειχθούν όλοι οι ανίκανοι και τα αρπακτικά. Ως εδώ κοπρίτες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΔΡΩΜΕΝΩΝ

Επικοινωνία

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/#ixzz1kvqpQsb1
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s