ΤΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΤΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ          24-4-2012

Με επίσκεψη στην Ελάτεια και την Τιθορέα συνέχισε την περιοδεία της στο νομό η υποψήφια βουλευτής κ. Τόνια Αντωνίου. Η κ. Αντωνίου, που επισήμανε ότι η ουσία και η δύναμη της δημοκρατίας βρίσκεται στην συνεχή ανοιχτή, άμεση και δημόσια, επικοινωνία με τους πολίτες, είχε την ευκαιρία αφενός να συζητήσει με τους κατοίκους των δύο περιοχών για θέματα που αφορούν την αγροτική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, και αφετέρου να αναφερθεί στην κρισιμότητα και στα μεγάλα διακυβεύματα αυτών των εκλογών.
Σε σχέση με την τουριστική ανάπτυξη, δήλωσε την ικανοποίησή της ότι έχει επιτέλους ενταχθεί στο ΕΣΠΑ το έργο που θα εκσυγχρονίσει τις χιονοδρομικές πίστες στις πλαγιές του Παρνασσού, γεγονός που θα δώσει ώθηση στον χειμερινό τουρισμό της περιοχής.

Επιπλέον, παρουσίασε τις προτάσεις του κόμματός της για το νέο μοντέλο αγροτικής ανάπτυξης, καθώς τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιηθούν οι πόροι από τα κοινοτικά προγράμματα και οι άλλοι μηχανισμοί χρηματοδότησης προκειμένου να ενισχυθεί η στροφή της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στην ποιότητα, την πιστοποίηση, τη μεταποίηση και την προώθηση των αγροτικών προϊόντων, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ενίσχυση των νέων αγροτών και στις νέες μορφές συνεργασίας και συνεταιρισμού. Ανέφερε μάλιστα ότι είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ήδη έχουν ξεκινήσει στην περιοχή οι επενδύσεις στις νέες καλλιέργειες. Η ύπαιθρος έχει αντιληφθεί τον πλούτο και τη δύναμή της και ξυπνάει, τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κ. Αντωνίου επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι η κρίση έχει αναδείξει τα αδιέξοδα του αθηναιοκεντρικού μοντέλου και τώρα είναι η σειρά της περιφέρειας στην οποία θα πρέπει να βασιστεί η προσπάθεια για την αυτοδύναμη Ελλάδα.

Επικοινωνία

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s